Den mest omtalte spørsmål og svar om IceRiver

Iceriverer for mystisk, så alle er fulle av tvil om dem.Med spørsmål i tankene,Apextoble invitert av IceRiver til å delta i deres produktutstilling holdt i Hong Kong.

IceRiver-plakat 2

Her er noen av spørsmålene vi stilte Ice River og deres svar:

1: Spørsmål: Vil Ice River levere i tide?Vil det gis kompensasjon for forsinkede forsendelser?

A: Ice River vil sende den første batchen avKS0ogKS2forhåndsbestillinger 10. juni, vi bestilte også 2 stk KS0 gruvearbeider, La oss se om de kan sendes i tide;Hvis forsendelsen er forsinket, kan det gis en kompensasjonsplan, men Ice River har ikke svart oss om de spesifikke kompensasjonsdetaljene;

2:Spørsmål: For den andre bunken med forhåndsbestillinger sendt 25. juni, vil prisen på gruvearbeideren endres?

A: Prisen på KS0, KS2 vil være billigere enn den første batchen, den spesifikke fortrinnsplanen vil bli annonsert senere.

3:Spørsmål: Vi spør om det er mulig å handle på stedet og deretter hente varene?

A:Ice River-ansatte sa at de vil søke med selskapet, og kan holde en messe på stedet for KS2 i slutten av juni.Etter betaling kan vi ta bort KS2-gruvearbeideren, og Apexto vil ha prioritet;

4:Q:Vi ser at KS2 har totalt 4 hashrate-tavler.Ifølge tidligere erfaring gjør dette feilraten høyere.Hvordan garantere vedlikehold etter salg?

A: Ice River gir en 6-måneders garanti, men den kan bare sendes tilbake til Hongkong for reparasjon.

5: Spørsmål: Hvor sender gruvearbeideren fra?

A: Ice River sa at den vil sendes fra Hong Kong, Malaysia eller Singapore, men vi tror det er mest sannsynlig at den sendes fra Hong Kong;

6: Spørsmål: I henhold til gjeldende KAS-valutapris, hvis leveringen er i tide i juni, kan KS2 dekke kostnadene på mindre enn 2 måneder, hvorfor selger du den fortsatt? Ville det ikke vært bedre for deg å mine for profitt selv?

A: Når det gjelder dette spørsmålet, har de ikke svart positivt, og tvilen vår eksisterer fortsatt...

Noen kunder spør oss også:

Q: Tror duKASMiner er verdt å kjøpe? Hvis kaspa forsvinner, er det ikke veldig risikabelt?

A: Ja, kundens bekymringer er korrekte. Men vi har ingen måte å forutsi den fremtidige trenden til KAS. Kryptovalutamarkedet har ofte både muligheter og risikoer, så vær så snill å overveie godt før du kjøper.

Spørsmål: Hva synes du om Ice River?

A: I denne bransjen har vi også sett mange nye asic gruvearbeidermerker, Ice River er for tiden ukjent i markedet, jeg tror de må bruke produkter og tjenester for å berolige kunder.

Spørsmål: Vil du anbefale å kjøpe Ice River-forhåndsbestilling?

A: Hvis du ikke er veldig bekymret for prisen og er mer opptatt av sikkerhet, vil jeg anbefale å vente til Ice River slipper ut, og deretter kjøpe den på lager;hvis du ønsker å kjøpe nå til en billig pris, må du bære den tilsvarende risikoen.

 

 

Vårt rykte er din garanti!

Andre nettsteder med lignende navn kan prøve å forvirre deg til å tro at vi er like.Shenzhen Apexto Electronic Co., Ltdhar vært i Blockchain-gruvevirksomheten i mer enn syv år.De siste 12 årene,Apextohar vært gullleverandør.Vi har alle slagsASIC gruvearbeidere, gjelder ogsåBitmain Antminer,WhatsMiner, Avalon, Innosilicon, PandaMiner,iBeLink,Goldshell, og andre.Vi har også lansert en serie produkter avoljekjølesystemogvannkjølesystem.

Kontaktinformasjon

info@apexto.com.cn

Selskapets hjemmeside

www.asicminerseller.com


Innleggstid: Jun-09-2023
Ta kontakt